ECHIPA iMageMaker

iMageMaker.ro este o echipa formata din doi fotografi foarte creativi si cu o experienta impresionanta in fotografia de nunta.
Profesionisti, talentati si aproape obsedati de perfectiune, noi iti vom oferi unele dintre cele mai frumoase amintiri apartinand  celei mai importante zile din viata dumneavoastra.
Ne place sa ne laudam, la un pahar, cu alte realizari, insa, referitor la munca noastra va lasam sa va uitati la portofoliul nostru si veti decide dumneavoastra daca va meritam increderea.
De la fiecare eveniment am plecat mandri stiind ca toti clientii nosti au ramas impresionati de profesionalismul activitatii prestate.

  • Cununie Civila
  • Botez
  • Cununie Religioasa
  • Petrecere Nunta
  • Petrecere Botez
  • Sedinta Foto – Trash the Dress

APTITUDINI


Iata cateva dintre calitatile noastre care ne recomanda drept cea mai buna optiune in alegerea fotografilor.


89%

PE FAZA

85%

INTELEGERE

95%

RECOMANDARE

87%

SPONTANEITATE

88%

INVENTIVITATE

94%

PROMPTITUDINE

CE PUTEM FACE


Fotografie

Datoria noastra la fiecare eveniment este sa surprindem cele mai bune instantanee pe toate perioada evenimentului.

Videografie

Cu cel putin doi operatori video garantam un rezultat exceptional indiferent de locatie.

Procesare Foto

Cu cele mai bune cunostinte in procesare fotografiilor, orice fotografie poate fi “reusita”

Procesare Video

Tehnologia si cunostintele noastre va garanteaza un produs final de care sa fiti mandri si cu care sa va puteti lauda prietenilor.


POZE VS. FOTOGRAFIE

Daca rasfoim DeX-ul vedem ca definitia actiunii de “A poza” este “A lua o anumită atitudine spre a servi de model unui pictor sau unui sculptor sau spre a fi fotografiat” de aceea refuzam cu incapatanare sa facem “Poze” la orice eveniment. Noi preferam sa facem fotografii, sa surprindem bucuria, emotiile si starile oamenilor in cele mai intime si autentice situatii. Lacrimi si rasete in hohote, dans si fericire, o explozie de sentimente pozitive, toate capturate in fotografii care iti vor transmite ceva oricand te vei uita la ele.
Unul din motivele pentru care, de fiecare data, suntem recomandati este ca reusim sa stabilim o legatura cu cuplurile care se casatoresc si de multe ori ne multumesc ca ii ajutam sa depaseasca cu bine situatiile delicate si emotiile. Suntem o prezenta discreta si totusi de multe ori reusim sa facem sa se intample lucrurile asa cum trebuie, tocmai pentru a avea fotografiile la care orice mireasa si mire viseaza.


OFERTE DISPONIBILE

TESTIMONIALE


default image

One of a kind

Orice mireasa isi doreste sa aiba fotografii superbe din ziua nuntii. Mai ales una perfectionista. Pentru asta, iti gasesti un fotograf super profesionist, dragut si amuzant. Adica il gasesti pe Vali Rosca. Cu Vali a fost “chimie foto” de cand l-am cunoscut si i-am vazut munca. Ma bucur ca el a fost cel care a surprins toate momentele frumoase, amuzante si inedite dintr-o zi pe care o retraiesc cu aceeasi emotie de fiecare data cand privesc fotografiile. Pentru mine, exista doua categorii de fotografi: prima categorie este formata din cei care, militareste, te aliniaza, te aranjeaza, iti spun cum sa stai, cum sa il privesti pe celalalt, cum, cand si cat sa privesti spre aparat, cei care vor cu tot dinadinsul sa iti incadreze nunta si momentul tau in ceva banal, tras la indigo cu toate celelalte nunti; si cea de-a doua categorie formata din fotografi care te incurajeaza sa te manifesti liber in fata camerei, fara sa te constranga in vreun fel, care iti incurajeaza deschiderea si te fac sa dai tot ce ai mai bun din tine, adica sa fii autentic, iar nunta ta sa fie one of a kind. Vali face parte din cea de-a doua categorie, fara nicio indoiala, si ii multumesc ca nunta mea este perfecta pentru ca el a surprins frumusetea si fericirea din toate unghiurile.

Ana Maria 7 Martie 2015