ECHIPA iMageMaker

iMageMaker.ro este o echipa formata din doi fotografi foarte creativi si cu o experienta impresionanta in fotografia de nunta.
Profesionisti, talentati si aproape obsedati de perfectiune, noi iti vom oferi unele dintre cele mai frumoase amintiri apartinand  celei mai importante zile din viata dumneavoastra.
Ne place sa ne laudam, la un pahar, cu alte realizari, insa, referitor la munca noastra va lasam sa va uitati la portofoliul nostru si veti decide dumneavoastra daca va meritam increderea.
De la fiecare eveniment am plecat mandri stiind ca toti clientii nosti au ramas impresionati de profesionalismul activitatii prestate.

  • Cununie Civila
  • Botez
  • Cununie Religioasa
  • Petrecere Nunta
  • Petrecere Botez
  • Sedinta Foto – Trash the Dress

APTITUDINI


Iata cateva dintre calitatile noastre care ne recomanda drept cea mai buna optiune in alegerea fotografilor.


89%

PE FAZA

85%

INTELEGERE

95%

RECOMANDARE

87%

SPONTANEITATE

88%

INVENTIVITATE

94%

PROMPTITUDINE

CE PUTEM FACE


Fotografie

Datoria noastra la fiecare eveniment este sa surprindem cele mai bune instantanee pe toate perioada evenimentului.

Videografie

Cu cel putin doi operatori video garantam un rezultat exceptional indiferent de locatie.

Procesare Foto

Cu cele mai bune cunostinte in procesare fotografiilor, orice fotografie poate fi “reusita”

Procesare Video

Tehnologia si cunostintele noastre va garanteaza un produs final de care sa fiti mandri si cu care sa va puteti lauda prietenilor.


POZE VS. FOTOGRAFIE

Daca rasfoim DeX-ul vedem ca definitia actiunii de “A poza” este “A lua o anumită atitudine spre a servi de model unui pictor sau unui sculptor sau spre a fi fotografiat” de aceea refuzam cu incapatanare sa facem “Poze” la orice eveniment. Noi preferam sa facem fotografii, sa surprindem bucuria, emotiile si starile oamenilor in cele mai intime si autentice situatii. Lacrimi si rasete in hohote, dans si fericire, o explozie de sentimente pozitive, toate capturate in fotografii care iti vor transmite ceva oricand te vei uita la ele.
Unul din motivele pentru care, de fiecare data, suntem recomandati este ca reusim sa stabilim o legatura cu cuplurile care se casatoresc si de multe ori ne multumesc ca ii ajutam sa depaseasca cu bine situatiile delicate si emotiile. Suntem o prezenta discreta si totusi de multe ori reusim sa facem sa se intample lucrurile asa cum trebuie, tocmai pentru a avea fotografiile la care orice mireasa si mire viseaza.


OFERTE DISPONIBILE

TESTIMONIALE


default image

Multumim pentru Amintiri!

I-am cunoscut pe Vali si pe sotia lui, Ana in primavara anului 2012, atunci cand am batut palma pentru nunta ce urma sa aiba loc in acelasi an. M-am linistit pe loc stiind ca voi avea cele mai frumoase amintiri de la nunta si nu m-am inselat, chiar asa este. Sedintele foto cu ei sunt foarte relaxante asa ca deabia asteptam urmatoarea ocazie pentru a-i rechema sa ne fie alaturi si sa ne pastreze amintirile. La inceputul acestui an, au participat si la Botezul baietelului nostru, au rezultat niste fotografii si amintiri minunate asa ca deabia asteptam urmatorul eveniment… Rasfoim cu mare drag albumele foto si parca ne intoarcem in timp retraind iar si iar acele momente frumoase. Multumim pentru amintiri, Imagemaker!

Mihaela 7 Martie 2015