ECHIPA iMageMaker

iMageMaker.ro este o echipa formata din doi fotografi foarte creativi si cu o experienta impresionanta in fotografia de nunta.
Profesionisti, talentati si aproape obsedati de perfectiune, noi iti vom oferi unele dintre cele mai frumoase amintiri apartinand  celei mai importante zile din viata dumneavoastra.
Ne place sa ne laudam, la un pahar, cu alte realizari, insa, referitor la munca noastra va lasam sa va uitati la portofoliul nostru si veti decide dumneavoastra daca va meritam increderea.
De la fiecare eveniment am plecat mandri stiind ca toti clientii nosti au ramas impresionati de profesionalismul activitatii prestate.

  • Cununie Civila
  • Botez
  • Cununie Religioasa
  • Petrecere Nunta
  • Petrecere Botez
  • Sedinta Foto – Trash the Dress

APTITUDINI


Iata cateva dintre calitatile noastre care ne recomanda drept cea mai buna optiune in alegerea fotografilor.


89%

PE FAZA

85%

INTELEGERE

95%

RECOMANDARE

87%

SPONTANEITATE

88%

INVENTIVITATE

94%

PROMPTITUDINE

CE PUTEM FACE


Fotografie

Datoria noastra la fiecare eveniment este sa surprindem cele mai bune instantanee pe toate perioada evenimentului.

Videografie

Cu cel putin doi operatori video garantam un rezultat exceptional indiferent de locatie.

Procesare Foto

Cu cele mai bune cunostinte in procesare fotografiilor, orice fotografie poate fi “reusita”

Procesare Video

Tehnologia si cunostintele noastre va garanteaza un produs final de care sa fiti mandri si cu care sa va puteti lauda prietenilor.


POZE VS. FOTOGRAFIE

Daca rasfoim DeX-ul vedem ca definitia actiunii de “A poza” este “A lua o anumită atitudine spre a servi de model unui pictor sau unui sculptor sau spre a fi fotografiat” de aceea refuzam cu incapatanare sa facem “Poze” la orice eveniment. Noi preferam sa facem fotografii, sa surprindem bucuria, emotiile si starile oamenilor in cele mai intime si autentice situatii. Lacrimi si rasete in hohote, dans si fericire, o explozie de sentimente pozitive, toate capturate in fotografii care iti vor transmite ceva oricand te vei uita la ele.
Unul din motivele pentru care, de fiecare data, suntem recomandati este ca reusim sa stabilim o legatura cu cuplurile care se casatoresc si de multe ori ne multumesc ca ii ajutam sa depaseasca cu bine situatiile delicate si emotiile. Suntem o prezenta discreta si totusi de multe ori reusim sa facem sa se intample lucrurile asa cum trebuie, tocmai pentru a avea fotografiile la care orice mireasa si mire viseaza.


OFERTE DISPONIBILE

TESTIMONIALE


default image

Centrul Vechi

“Imi doresc cele mai frumoase poze la nunta, pentru ca ele raman singura amintire” – Asa am gandit cand am inceput sa caut fotograf pentru nunta. Si-am cautat si-am cautat pana am dat de Imagemaker – “wow are imaginatie, exact ce caut”… Ne-am intalnit, am discutat, am batut palma si gata abia asteptam ziua nuntii, care a fost perfecta, iar fotografiile the best, au stiut exact din ce unghi sa faca o poza, unde sa te uiti, unde sa stai, cum sa stai… am glumit si am ras mai ales la replica lui Vali “Ahh nu cade lumina bine, veniti mai la stanga sau mai la dreapta, inca putin, gata stop”.  Eram nerabdatoare cum vor arata la sfarsit, iar cand le-am vazut a fost peste asteptarile mele, a fost clar cea mai buna decizie, mai ales cand am vazut ce poza a reusit sa faca langa usa unei cladiri pe centrul vechi (este una din preferatele mele). Multumesc frumos IMAGEMAKER si abia astept sa ne vedem si la Botez si la alte evenimente, pentru ca alt fotograf nu vreau

Madalina 11 Martie 2016